Logg inn|Opprett konto |Kontakt oss

Mammut Nordwand High Goretex Alpin Rød/Blå/Svart Herresko,mammut sko test,Salg

NOK5,233.51  NOK2,616.76Du får 50% avslag
  • Modell: Mammut 003780
  • 7778 stk. på lager
  • Mammut Ridge Combi High Goretex Alpin Grønn/Grå Herresko,mammut sport norge,kjøpe
  • Mammut Nordwand High Goretex Alpin Rød/Blå/Svart Herresko,mammut sko test,Salg
  • Mammut Magic High Goretex Alpin Rød/Svart Herresko,mammut sport norge,favoriserte
  • Mammut Magic Guide High Goretex Alpin Svart Herresko,mammut norge,norwegian outlet butikker
  • Mammut Eisfeld High Goretex Eiger Extreme Alpin Svart Herresko,mammut klær norge,Populære

Velg ønsket variant:Ant.

Mammut Nordwand High Goretex Alpin Rød/Blå/Svart Herresko,mammut sko test,Salg_checkout
mammut crater jacket test Mammut Herresko Alpin , Mammut Nordwand High Goretex Alpin Rød/Blå/Svart Herresko,mammut sko test,Salg mammut funn norge,outlet

Til tross for et komplett spekter av tekniske funksjoner, er dette gamasje boot den letteste i sin kategori, noe som gjør den til en perfekt passform for Eiger Extreme linje. Det er den ideelle følgesvenn på stor høyde turer, isklatring og ekspedisjoner, og integrerer den patenterte Base Fit teknologi for å bidra til å forhindre at foten glir i støvelen. Vanntetthet og optimal fuktighetsregulering er oppnådd takket være den doble GORE TEX bygging i den indre skoen og på gamasje. De prøvde og testet Easy Entry system lar deg sette den på raskt og enkelt, selv med tykke hansker. The Speed Lace snøring og Power Strap er også hanske kompatible og sikre perfekt grep i enhver situasjon. Den fulle gaiter med et vannavvisende YKK glidelås gir beskyttelse mot snø, vann og kulde. Den usynlige teknisk høydepunkt er patentert dobbeltisolert carbon innersåle, og skaper maksimal vektreduksjon og stivhet kombinert med optimal isolasjon.
Egenskaper:
Base Fit
Easy Entry System
MTR Speed Lace System
powerstrap
vanntett glidelås
Mammut® Isolert Carbon skaft
Høy kutt gummikant
Crampon kompatibel B2
Flex Index: B3 voll steigeisenfest
Siste Indeks: Fjellklatring Tech
Ideell for:
Classical Alpinism
Blandet og Isklatring
Expeditions
Egnet for:
Fjelltur
spesifikasjoner:
Stoff lær 1: Syntetisk skinn
Stoff tekstil: Tekstil
Fôr: GORE TEX® Insulated Comfort Footwear 72% PA / 28% PES
Vekt: 1994 g
Isolasjon verdi: 35 ° C (EN ISO 20344)
Teknologi:
Mammut har utviklet en rekke teknologier for å øke sikkerheten og komforten av sine sko. Disse teknologiene er brukt forskjellig avhengig av type sko.
Omsorg:
Sko må være beskyttet mot vann, våte forhold og smuss. Siden våte forhold og smuss påvirker lær naturlige egenskaper, for eksempel temperatur kontroll og komfort, er skopleie et svært viktig område.
Rengjøring:
Bruk en børste for å fjerne skitt, eller børste skoen under rennende vann for å fjerne vedvarende tilsmussing
Skinn rengjøring produkter er ikke anbefalt siden såpe skader vanntetting behandling
Etter rengjøring av sko, gni i de aktuelle voks eller silikonbasert pleie produkter eller polere dem med en myk børste
Tørr lær trenger næringsstoffer i form av voks (uten fett eller olje). Påfør et svært tynt lag og deretter arbeide inn i skinn
Anvendelsen av voks gjør nubuk eller velur skinn mørkere og glattere. Flytende pleieprodukter opprettholde lær opprinnelige utseende lenger, men gir færre næringsstoffer
Den beste måten å rengjøre fôr (tekstil, GORE TEX® og skinn) bruker masse kaldt vann og en svamp. Fôret beholder store mengder salt fra svette. På lang sikt kan dette ha en ødeleggende effekt på tekstiler og lær fôr materialer.
Vanntetting:
En vanntetting behandling bør brukes regelmessig til fottøy. Vi anbefaler spray uten fluorcarbone, omgivelsene sier takk!
Vanntette behandlinger som fungerer best når den brukes umiddelbart etter rengjøring, når skoen er helt tørt. For å sikre maksimal ytelse, anbefales vi reapplying en vanntett behandling dagen før en tur.
Vanntetting er viktig å holde føttene tørre. Skinn eller tekstil mettet med skitt og vann er ikke lenger i stand til å puste, noe som resulterer i økt svette.
For å oppnå optimal motstand mot vann og smuss, bør vanntetting behandling brukes til å rengjøre og tørke skinn. Rens skoene først.
Vanntetting behandling kan brukes så snart som skinn er helt tørt.
Spray skoene grundig i et godt ventilert rom eller i friluft, ved hjelp av langsomme og til og med bevegelser, fra en avstand på rundt 20 cm.
Vent til skoene er helt tørre før du bruker dem. 100 prosent beskyttelse oppnås etter rundt 24 timer.
Omsorg;
Hvis skinn ikke er tatt vare på regelmessig, blir det hard og sprø og sitt utseende lider. Shoe omsorg er viktig for å forebygge dette. Dette gjør lær føyelige, fleksible og holder det ser bra ut. Regelmessig vedlikehold hindrer også utseendet av små sprekker.
Fjern skolissene og innleggssåler.
fjerne smuss forsiktig fra skoene med en børste. For vedvarende tilsmussing, kan du også pusse skoene under rennende vann. Ikke bruk rengjøringsprodukter. Såpe skader skinn.
Stuff rengjøres skinnsko med avisen, og endre avisen regelmessig. Dette hjelper dem til å tørke raskere.
(NB GORE TEX foret sko tørke bedre uten avis inni dem)
Vent til skinnet er helt tørt, før du behandler dem.
Frisket opp:
Våre føtter kan være innkapslet i våre sko i opp til 16 timer i løpet av lange fotturer, sykkelturer eller en lang arbeidsdag. Svette akkumuleres i sokker og sko. Trøstende varmen fra dette lukkede fuktig miljø skaper en ideell grobunn for bakterier. Regelmessig bruk av frisket produkter bidrar til å holde innsiden av skoene frisk og ren.
Lagring:
Hvis den lagres på riktig måte, beholder en sko sin form og funksjon for en lengre periode. Oppbevar aldri skoene når de er våte eller skitne. Dette gjør skinnet sprøtt.
Etter iført, lagre sko med tunger helt åpne og sålene fjernet i en skyggefull, tørt og godt ventilert sted
Shoe trær bør alltid plasseres i tørre sko før lagring
Oppbevar aldri skoene når de er våte, eller i dårlig ventilerte steder, for eksempel i en bil, en plastpose eller en kjeller
Ikke tørk i nærheten av en varmekilde (brann, varme komfyr, etc.)
Sko med skinn fôr kan bli fylt med avisen. Sko med GORE TEX fôr tørke raskere uten avis inne

Hvis det du trenger er Mammut Nordwand High Goretex er det akkurat her og til den beste prisen. Mammut ikoniske Oslo har denne og andre utendørs produkter som du er ute etter med den beste kvaliteten. Ikke la denne muligheten passere og utstyr deg selv for å praktisere din favorittsport i de best mulige forhold. Med vårt utvalg av Alpin støtter kan du finne alt du trenger på ett sted.

Beskrivelse

Spesifikasjoner

Farge: Rød ,Blå ,Svart
Mammut - Herresko - Alpin,Farge: rød,Farge: blå,Farge: svart

Mammut Nordwand High Goretex Alpin Rød/Blå/Svart Herresko,mammut sko test,Salg