Logg inn|Opprett konto |Kontakt oss

Scarpa F1 WMN Manual Skistøvler dame Skigåing,scarpa randonee sale,Outlet på Sale Norge

NOK4,654.12  NOK2,327.06Du får 50% avslag
  • Modell: Scarpa 002471
  • 7465 stk. på lager
  • Scarpa F1 WMN Manual Skistøvler dame Skigåing,scarpa randonee sale,Outlet på Sale Norge

Velg ønsket variant:Ant.

Scarpa F1 WMN Manual Skistøvler dame Skigåing,scarpa randonee sale,Outlet på Sale Norge_checkout
scarpa mojito pris Scarpa Skigåing Skistøvler dame , Scarpa F1 WMN Manual Skistøvler dame Skigåing,scarpa randonee sale,Outlet på Sale Norge scarpa mojito,varm

F1 EVO WMN er designet for å tilby den samme ytelsen til F1 EVO, til alle kvinnelige alpin touring skiløpere. F1 EVO WMN har en intuisjon thermo liner som er designet og bygget på en bestemt kvinne siste til å tilby deg den beste passform og kjøreegenskaper.
Shell / Cuff: Primær Hp Polyammide
Tongue: Pebax ®
Spenner: 2
Sole: Ufo Evo Scarpa® / Vibram
Vekt: 1080 Gr. (25)
Størrelse: 21,5 27
Binding: TLT (optimalisert Touring Pivot 6mm)
Innerstøvel: Pro Flex Evo
SCARPA avtakbare stropper
Stroppen nedleggelse Velcro® gir best bryting på Pebax Tongue, den har en bakover krok stropp holder som kan fjernes ved behov.
FBC Fast spenne nedleggelse
FBC FAST spenne nedleggelse
Ett bare spenne og borrelås med en referanse grafikk, noe som garanterer en rask og presis avslutning. Med bare spennen, og opprettholde den samme borrelås, har du to ulike pass egnet for både oppoverbakke og nedoverbakke, for et enkelt og unikt miljø.
BOA Closure System
BOA lukkesystem
BOA lukkesystem gir en nedleggelse og en perfekt passform for maksimal komfort uten trykkpunkter. Hvert klikk tilsvarer 1 mm av spenningsregulering. Når justeres og låses i posisjon, vil ikke BOA lukkesystem ikke redusere sin låse effekt selv etter mange timers bruk.
Carbon Core-teknologi
CARBON kjerneteknologi
Kraftoverføring og anti torsjon kontroll. Avansert teknologi for maksimal ytelse. "CARBON CORE EVO Technology" er en karbon innsats som er over injisert på skallet for å stive av støvelen og forbedre overføringen av kraft til skien i hele lengden av støvelen skallet. Økt makt for høy ytelse.
F1 Tongue
EVO TONGUE
"EVO tongue" i Pebax har geometrisk og konkret utforming i den mediale flex området. Den fleksible øvre kant gir en enkel passform og en naturlig gange.
Axial Alpine Evo
AXIAL ALPINE EVO
Axial Alpine EVO markerer en ny standard i de alpine touring støvler, studert for å være best i form av letthet og komfort. Sammen med "EVO tunge», garanterer systemet de beste prestasjonene.
X Cage F1
X CAGE EVO
Den opprinnelige X-form design på baksiden av mansjetten med dedikerte tekstur, hadde forskjellig geometrisk utforming, men konstant tykkelse. Det gjør det mulig å få konstruksjonen stivere uten å legge vekt, og samtidig redusere torsjon om lengdeaksen.
forma
SISTE
Innovative siste, bestemt for moderne alpin touring aktivitet, oppfattet som evolusjon av løpet aktivitet siste. Geometrien er opprettet i henhold til lukkesystem, og det sikrer god passform og presisjon mens ski.
Quick Step i
QUICK STEP IN SETT
Quick Step In innsatsen med Fitting Indikatorer System (FIS®) som viser deg hvor du skal gå inn i forpliktende raskt og enkelt, selv i dyp snø. Quick Step i inserts gi 70% lettere adgang (sammenlignet med tradisjonelle inserts). Selv guiding hakk (eller "vinger) i stor grad forenkle binding oppføring.

Ikke vent lenger og kjøp Scarpa F1 WMN Manual. For annen informasjon om egenskapene til Scarpa F1 WMN Manual kan du komme i kontakt med Scarpa beste selger Norge gjennom vår kontakt side. Scarpa beste selger Norge tilbyr en eksklusiv kolleksjon av Skigåing for utendørs og annen fritidsaktivitet . Vår Skigåing vil sikre at du nyte din idrett og daglig aktivitet, og gjøre livet ditt mer komfortable med vår unike utvalg av Skistøvler dame artikler.

Beskrivelse

Spesifikasjoner


Scarpa - Skigåing - Skistøvler dame

Scarpa F1 WMN Manual Skistøvler dame Skigåing,scarpa randonee sale,Outlet på Sale Norge